Menu

JuleMenuer

Lille julebuffet

Marineret sild m/ karrysalat, æg og kapers
Fiskefilet m/remoulade og citron
Grønlangkål – brunede kartofler – glaseret skinke – ribbensteg m/ rødkål – frikadeller – stuvet hvidkål m/ kanelsukker
ris a la mande m/ kirsebærsauce

Min. bestilling 10 kuverter
pris pr. kuvert 148,-
kan også laves ud af huset

Stor Julebuffet

2 slags sild m/karrysalat og kapers
Æg og rejer
Fiskefilet m/remoulade
Lakseroulade
Sylte m/ sennep og rødbeder
Mørbrad a la creme
medisterpølse – Frikadeller m/ rødkål – glaseret herregårdsskinke – Ribbenssteg
Stuvet hvidkål m/ kanelsukker – Grønlangkål m/ brunede kartofler
Ostelagkage – frisk frugt og bær – Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Min. bestilling 10 kuverter
pris pr. kuvert 248,-
kan også laves ud af huset – Pris pr. kuvert 228,-

 

Dagensret

Tartelet-Tirsdag
En portion varm suppe efter kokkens valg, serveret med hjemmelavet brød. Tarteletter med høns i asparges

kr. 108,-
Onsdag
Klassisk Wienerschnitzel

kr. 108,-
Torsdag
Buffet med hjemmelavet kartoffel-porresuppe, hjemmebagt brød, saltet flæsk, røget bacon, paneret flæsk, kartofler, persillesauce, hjemmelavet syltevarer – rødbeder, agurkesalat og tyttebær. Dertil en øl, vand eller et glas vin efter eget valg.

kr. 158,-
Fredag
Gjern Hotels jagt gryde med kalve – og oksekød, svinemørbrad, cocktailpølser, bacon, løg og champignon. Dertil pommes frites, ris og hjemmesyltet surt og sødt.

kr. 108,-
Lørdag
kærestemenu, 2 steaks med en god flaske rødvin

kr. 548,-
Søndag
To gode retter med en øl, sodavand eller et glas vin

Bemærk serveres ml. 12-15.

kr. 178,-
kaffe-kagebord a la Gjern

kr. 78,-
Gjern Hotel
God Hygge
Søndags Middag

vi laver søndagsmiddag på Gjern Hotel hver søndag fra kl. 12,00-15,00

Vi kører også Kage bord hver søndag fra kl. 15,00-17,00 med min. 3 slags kage, varm chokolade, the og kaffe

17/3 – Flæskesteg fra bakkedyr m. hele pivtøjet
Hjemmelavet islagkage på fragilitebund med friske bær.

10/2 – Mørbradtårn m. Madagaskar-peber sovs
Creme brulee

søndagsmiddagen er inc. en øl, sodavand eller et glas vin
Voksne kr. 178.-
Børn kr. 88.-

Der er mulighed for div. børnemenuer

 

Selskabsmenuer

Brunch

Rodfrugtshot

Græsk yoghurt m/bær coolis

Tre slags ost m/sukker glaseret nødder – grønt og oliven

Æggekage m/chorizo og spinat

Tre slags pålæg m/tilbehør

Lun leverpostej m/ristet champignon

Æg – bacon – pølser – baked beans

Marmelade og frisk frugt

Chokolade konfektkage m/vaniljecreme

Amerikanske pandekager m/ahornsirup og bær

Rundstykker – franskbrød – rugbrød – smør

Mælk – appelsinjuice – æblejuice – the og kaffe

Pris kr. 228kr. pr. kuvert og ½pris for børn under 12 år.

Pris med bobler og bitter kr. 278kr. pr. kuvert.

 

Buffet

Den Klassiske Frokost Buffet

2 Slags sild m. karrysalat og tilbehør
Æg og rejer m. mayonnaise
Røget laks med asparges og Æggestand
Lufttørret skinke med melonsalat og rødløgsdressing

Helstegt amerikansk kødkvæg med timiansky
Mørbradbøf med champignon a la creme
Frikadeller med rødkål
Sesam- og citronbagt laks
Flødekartofler
Stegte kartofler vendt i krydderurter
Grønsagstærte
Blandet salat
Pastasalat og bulgursalat

Udvalg af danske og udenlandske oste
Chokoladekage med bær og vaniljecreme
Hjemmebagt brød og smør

 

kr. 248,- pr. person
Min. 15 kuverter

Buffet

 

Buffet

Sesam-og chilibagt hvidfisk
Rejer i peberrod og dild
Røget laks, lakseterrine, ovnbagt laks

Unghanebryst stegt i citrus og estragon
Rosastegt kalvecuvette
Braiseret nakkekam serveret med urter
Små kartofler stegt i krydderurter og hvidløg
2 slags varmt grønt
Råkost af sæsonens grønt vendt i rapsolie og cidereddike
Perlebygsalat med soltørret tomat
Små salater vendt i vinaigrette med skalotteløg og solsikkekerner
2 slags saucer

Udvalg af danske og udenlandske oste
Chokoladekage med syltet frugt og vaniljecreme
Hjemmebagt brød og smør

kr. 298,- pr. person
Min. 15 kuverter

Helaftensarrangement

 

Den Klassiske

Velkomstdrink 
Et glas mousserende vin

Forretter 
Rejecocktails
Laks – Terrine/Røget/Bagt
Tarteletter m. høns i asparges
Kylling/salsa indbagt i butterdej, dertil tomatsalsa og tzatziki
Hvidvinsdampet hvid fisk i sauce nagé med krydderurtesalat
Hønsesalat med ristet brød og bacon

Hovedretter
Kalv stegt som vildt med brune og hvide kartofler, waldorf, surt, tyttebær, bønner og vildtsauce
Lammekølle stegt med hvidløg og persille, 2 slags grønsager, små stegte kartofler og lammesky
Farseret kalkun – Pommes duchess, choron sauce og torvefriske grøntsager
Flæskesteg med rødkål, kartofler, surt og sauce
Rosastegt kalveculotte med 2 slags grønsager, små stegte kartofler og sauce
Oksefilet med timiansyltede gulerødder, rødbedepuré og portvinssky
Gammeldags Oksesteg med hvide – og brunede kartofler, glaseret perleløg, 2 slags grøntsager og flødesauce

Desserter
Pandekager med is og frugt
Desserttallerken med kage, is og frugt
Pærer Belle Helene
Creme Brulée med friske bær og frugt
Citronfromage med frugt og estragonsukker
Nøddekurv med vaniljeis, frugt og karamelsauce

Vine
Hvidvin, Rødvin og et glas Dessertvin

Kaffe
Kaffe og the serveres med hjemmebagte småkager

Bar
Fri bar med øl, vand og vin

Natmad
Valgfrit fra natmadskortet

Helaftensarrangement kr. 598,- pr. person
3 retters menu kr. 298,- pr. person

Helaftensarrangement

Natmad

ved helaftensarrangement er der frit valg mellem

Hotdogs med røde pølser
Hjemmelavet suppe efter valg m/ friskbagt brød
Pålægsfad m/ 3 slags pålæg, skæreost samt boller og rugbrød
Frikadeller m/ kold kartoffelsalat, rugbrød, sennep og surt
Tarteletter med høns i asparges
Biksemad med hjemmesyltet rødbeder, rugbrød, smør, sennep og spejlæg

Uden helaftensarrangement kr. 55,- pr. person